Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

Soundcast

Neem uw hele muziekcollectie naar buiten. En beluister uw favoriete muziek waar en wanneer u maar wil. Op het terras, achter in de tuin, naast de jacuzzi. Deze luidspreker is voor muziekliefhebbers een onmisbaar instrument om buiten nòg meer sfeer te brengen. Ervaar de grenzeloze vrijheid van de Soundcast Outcast Outdoor luidspreker. Makkelijk, draadloos en stijlvol.

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

  Filteren
Soundcast biedt u de mogelijkheid uw favoriete muziek te beluisteren om het even waar en wanneer, heel eenvoudig en draadloos, zonder dat u ingewikkelde drivers of software moet installeren. De Souncast-zender sluit u aan via een pc, mp3-speler, smartphone of radio-installatie. Die zendt signalen door muren of plafonds tot 60m buitenshuis naar de ontvangers die u binnen of buiten, in uw tuin of op uw terras plaatst. De lichte en compacte luidsprekers zijn makkelijk te verplaatsen en zorgen voor een uitzonderlijke geluidsweergave zonder storingen. Soundcastproducten staan voor topkwaliteit, zijn eenvoudig in het gebruik en bovendien compatibel met alle belangrijke mediaspelers.

Soundcast Ooutcast Outdoor luidspreker
Neem uw hele muziekcollectie naar buiten. En beluister uw favoriete muziek waar en wanneer u maar wil. Op het terras, achter in de tuin, naast de jacuzzi. Deze luidspreker is voor muziekliefhebbers een onmisbaar instrument om buiten nòg meer sfeer te brengen. Ervaar de grenzeloze vrijheid van deze Soundcast Outcast Outdoor luidspreker. Makkelijk, draadloos en stijlvol.

Soundcast Outcast Junior Outdoor luidspreker
Het kleine broertje van de Soundcast Outcast Outdoor luidspreker. Maar hij moet nauwelijks onderdoen qua prestaties. Ook perfect binnen te gebruiken. Ideaal op plaatsen waar u geen muziekinstallatie hebt. Kinderfeestje in de garage? Een fuif op zolder? Of een groot tuinfeest? Hier is de oplossing.

Soundcast Icast zender - Iphone dock
Altijd al gedroomd van een openluchtconcert bij u thuis in de tuin? Met dit draadloze 'zendstation' in combinatie met een of meer luidsprekers krijgt uw hele muziekcollectie vleugels. Een handige oplossing om nog meer sfeer in en rond uw huis te creëren. En, last but nog least, uw iPhone of iPod wordt meteen opgeladen.