Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

SILKY.

Deze specialist in snoeigereedschap kan bogen op bijna 100 jaar Japanse geschiedenis. Spitstechnologie en de beste materialen resulteren in producten die feilloos werken en waarmee u elke karwei in uw tuin tot een perfect einde brengt. Het gamma bestaat uit handzagen, kapmessen en bijlen waarvan de zaagbladen uit hoogwaardig carbon-metaal zijn gemaakt en met laser uitgesneden. De chroomlaag op het zaagblad maakt het oppervlak bijzonder hard en slijtvast en verlengt de levensduur. De tanden zijn met precisie in het blad geslepen met elk drie snijvlakken. Met zulke topproducten snijdt u heel precies in planten of bomen zodat littekens zich snel herstellen en ziektes vermeden worden. De rubberen handgrepen absorberen trillingen en geven een betere grip.