Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

SOUNDCAST.

Soundcast is uw ideale partner om uw muziek in uw tuin of op uw terras te beluisteren. Neem uw hele muziekcollectie naar buiten. En geniet van uw favoriete muziek waar en wanneer u maar wil. Deze luidspreker is voor muziekliefhebbers een onmisbaar instrument om buiten nòg meer sfeer te brengen. Of een feestje te bouwen. Ervaar de grenzeloze vrijheid van Soundcast. Makkelijk, draadloos en stijlvol. U stuurt uw Soundcast systeem aan van binnenuit of via bluetooth. Eenvoudiger kan haast niet.

Deze collectie is enkel te verkrijgen via onze showroom in Meise. U vindt ons adres en onze openingsuren hieronder.