Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

STIHL.

Stihl is het legendarische merk dat al meer dan 85 jaar een betrouwbare partner is voor al wie graag buiten aan de slag gaat. Gemaakt voor iedereen die van aanpakken weet en die de handen uit de mouwen wil steken. Zowel voor professionelen als particulieren. Stihl is in de eerste plaats bekend om zijn motorzagen maar het Duitse merk biedt een zeer uitgebreid gamma tuinmachines en tuingereedschap aan van topkwaliteit. Daarbij dragen ze technologie, betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel. Stihl zet al bijna 10 jaar in op de accu-technologie. Hierdoor hebben ze op dit vlak ondertussen een echte reputatie en knowhow opgebouwd. Combineer dat met de uitstekende service van Vanhie - onze vakmensen worden immers regelmatig bijgeschoold - en u weet dat u met Stihl voor jaren goed zit.
  Filteren