Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

THE LUXURIATE.

We streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te maken, en we geloven dat onze ideale klanten veel op ons lijken: mensen die waarde hechten aan ervaringen boven materiaal en die duurzaamheid, schoonheid en vakmanschap waarderen in de items die ze kiezen om hun huizen te vereren en hun persoonlijkheid uit te drukken. Gebouwd volgens de principes van fijn vakmanschap, poëtische visie en duurzame innovatieve ontwerpen, creëert The Luxuriate unieke luxe geparfumeerde kaarsen. Ze proberen weelde te combineren met minimalistische verfijning en producten te maken die de onverwachte en unieke facetten van natuursteen omarmen.