Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  
Tuinmachines

Tuinmachines

Hier vind je alle tuinmachines om al jouw tuinwerk makkelijker én aangenamer te maken. Ontdek onze nieuwste robotmaaiers, loopmaaiers, haagscharen, bladblazers en veel meer.

Ontdek ons aanbod
Handgereedschap

Handgereedschap

Ben jij iemand die groene vingers heeft? Steek je met andere woorden graag zélf de handen uit de mouwen in jouw tuin? Ons hoogkwalitatief aanbod handtuingereedschap laat je nooit in de steek voor manuele tuinwerken.

Ontdek ons aanbod
Werkkleding

Werkkleding en veiligheid

Zomaar onvoorbereid aan de slag gaan is absoluut geen goed idee.
Bij Vanhie hanteren we altijd één principe: veiligheid eerst.
Investeer daarom in tuinkledij van uitstekende kwaliteit.

Ontdek ons aanbod
Merken

Merken

Bij Vanhie waken wij streng over de kwaliteit van onze merken. Alleen het beste is goed genoeg om jou aan te bieden. Werp gerust een blik op ons merkenassortiment voor al ons tuingereedschap.

Ontdek ons aanbod
Vanhie Pro

Vanhie Pro

Op zoek naar de geknipte partner voor uw professionele activiteiten? Bij Vanhie hebben we een speciaal programma uitgewerkt voor groenspecialisten in tuinaanleg en onderhoud.

Meer hierover
Showroom

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden
die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

TUINGEREEDSCHAP

Een tuin is vooral heerlijk genieten. Als hij goed onderhouden is natuurlijk. Om van je tuin een écht mooie plek te maken moet u dus wel regelmatig aan de slag. Bij Vanhie hebben we alles in huis om die klus snel en makkelijk te klaren. Van tuinmachines tot tuingereedschap. Maar ook beschermingskledij en alle mogelijke accessoires. En dat niet alleen, ook als u gewoon vragen hebt of advies nodig hebt, kan u bij onze specialisten terecht. Ze staan u graag te woord. Kom langs of schrijf een mail. We helpen u zo snel mogelijk verder.