Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist?Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op
Kom shoppen op afspraak

Kom shoppen op afspraak

Kwalitatief advies met een uitstekende service is voor ons van groot belang. Daarom maken wij ook graag tijd voor jou! Wil je zeker zijn dat wij voldoende tijd voor jou kunnen vrijmaken in de showroom, ook in drukke periodes? Speel dan op veilig en maak een afspraak.

Maak een afspraak

ELIET.

Het Belgische bedrijf Eliet is een wereldspeler op het gebied van tuinmachines, gespecialiseerd in het verwerken van groenafval, gazonverzorging en –aanleg, en afvalruiming. In navolging van de bedrijfsfilosofie ontwerpen zij machines die zo eenvoudig mogelijk zijn, maar met een maximum aan bedieningscomfort en technologie, die hun geld meer dan waard zijn, met een hoge gebruiksvriendelijkheid en bedrijfszekerheid. De Eliet hakselaars zijn bekend om hun unieke esthetiek en vlotte, veilige verwerking van afval. Ze zijn uitgerust met het gepatenteerde Eliet hakbijlprincipe. De verticuteermachines werken uiterst precies en dankzij het Permanent Puntige Messen-patent verliezen de messen nooit hun grijpkracht.
showroom

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om handig te klussen in de tuin vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou! Voor alles wat te maken heeft met klussen in de tuin is bovendien GEEN afspraak nodig. Dit onderdeel van onze showroom blijft vrij toegankelijk!

Maak een afspraak