Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

HONDA.

Honda is een wereldspeler op het gebied van tuinmachines en zeker wat grasmaaiers betreft. Een gazon is trouwens het visitekaartje van een goed onderhouden tuin. De keuze van een geschikte grasmaaier hangt af van de oppervlakte en de staat van uw gazon. Honda elektrische grasmaaiers zijn ideaal voor bescheiden oppervlaktes tot 500 m2, makkelijk te manoeuvreren, licht, stil en sterk. De benzine-grasmaaiers zijn uitgerust met gesofisticeerde 4-tact motoren en beantwoorden aan de strengste emissienormen ter wereld. Alle toestellen hebben regelbare hoogte-instelstanden en bestaan in verschillende maaibreedte. Intelligente details, de spreekwoordelijke bedrijfszekerheid en lange levensduur maken van elke Honda-tuinmachine een ingenieus technisch meesterwerk.
  Filteren