Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

STIHL.

Stihl is het legendarische merk dat al meer dan 85 jaar een betrouwbare partner is voor al wie graag buiten aan de slag gaat. Gemaakt voor iedereen die van aanpakken weet en die de handen uit de mouwen wil steken. Zowel voor professionelen als particulieren. Stihl is in de eerste plaats bekend om zijn motorzagen maar het Duitse merk biedt een zeer uitgebreid gamma tuinmachines en tuingereedschap aan van topkwaliteit. Daarbij dragen ze technologie, betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel. Stihl zet al bijna 10 jaar in op de accu-technologie. Hierdoor hebben ze op dit vlak ondertussen een echte reputatie en knowhow opgebouwd. Combineer dat met de uitstekende service van Vanhie - onze vakmensen worden immers regelmatig bijgeschoold - en u weet dat u met Stihl voor jaren goed zit.
  Filteren
µµ µ