Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Private shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

SHOWROOM IN MEISE.

Vanhie staat voor puur genieten. In de ruimste zin van het woord. Buiten én binnen. In de tuin, op het terras of binnen in huis. Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren. Naast ons uitgebreide assortiment tuinmeubelen, barbecues, wellness, decoratie, tuingereedschap en tuinmachines - vindt u in onze showroom ook veel inspiratie. Kom gerust eens langs. U bent altijd welkom. Wij zijn gevestigd in Meise, vlak bij Antwerpen en Brussel. Wilt u liever een persoonlijke afspraak? Bel of mail dan even, ons gespecialiseerd team staat altijd voor u klaar met advies en goede raad.

Adres showroom: Vilvoordsesteenweg 172, B-1860 Meise, België
Voor uw totaalprojecten: reservatie@vanhie.be

ONZE PARTNERS.

CONTACTGEGEVENS.

 Openingsuren winkel

maandag / vrijdag:

08.00 - 12.30 / 13.30 - 18.00

zaterdag doorlopend open

gesloten op zon- en feestdagen


 Openingsuren magazijn wisselstukken

maandag / donderdag:

08.30 - 12.30 / 13.30 - 16.30

vrijdag: 08.30 - 12.30

gesloten op zaterdag, zon- en feestdagenContacteer ons.

Een vraag? Meer informatie? Of advies nodig? Stuur ons onderstaand formulier door en wij antwoorden u zo snel mogelijk.

Contactgegevens

  • Ik wens graag de VANHIE nieuwsbrief te ontvangen