Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

TUINMACHINES PRO

DE GEKNIPTE PARTNER VOOR GROENSPECIALISTEN.

Op zoek naar de geknipte partner voor uw professionele activiteiten? Bij Vanhie hebben we een speciaal programma uitgewerkt voor groenspecialisten in tuinaanleg en onderhoud, geënt op hun specifieke behoeften en noden. We hebben ondertussen al meer dan 75 jaar ervaring met advies- en dienstverlening naar bedrijven die het beheer en onderhoud van tuinen en perken verzorgen.

Wat houdt het VanhiePro programma precies in? Heel eenvoudig. 10 straffe beloftes.

1. EEN SELECTIEF ASSORTIMENT KWALITEITSMERKEN.

Speciaal voor u hebben we een selectief aanbod kwaliteitsmerken samengesteld. Door te kiezen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, kunnen we onze technici beter opleiden. Dat leidt tot nauwkeurig advies én tot een betere service.

2. VOORRANG NASERVICE HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD.

U bent aan het werk voor een klant en er valt een machine uit. Heel vervelend want time is money. Gelukkig kunnen wij helpen. Bij Vanhie krijgt u als VanhiePro klant voorrang bij onze service en zorgen we dat u snel weer aan de slag kan.

3. SNELLE LEVERING GOEDEREN.

Als ondernemer moet u snel inspelen op veranderende marktsituaties. Dat betekent soms snel nieuw materieel aankopen. En wachten betekent tijd- en geldverlies. Daarom beloven wij u uw nieuwe aankopen zo snel mogelijk te leveren.

4. VANHIEPRO TARIEVEN BIJ VERKOOP EN NAVERKOOP.

Als VanhiePro klant kon u altijd al rekenen op correcte prijzen en garanties. Maar ook op onze naservice, en dat is nieuw, rekenen we speciale tarieven aan. Iets wat de totaalkost van uw materieel op lange termijn zeker ten goede komt.

5. PROFESSIONEEL ADVIES.

Al meer dan 75 jaar staan we onze professionele klanten bij met raad en daad. VanhiePro begrijpt de noden en behoeften van groenspecialisten en speelt daar met gericht advies én een professioneel aanbod op in.

6. GESCHOOLDE TECHNICI.

Wij scholen onze technici voortdurend bij. Omdat we een selectief aanbod kwaliteitsmerken hebben, zijn onze werknemers specialist van elk merk dat we aanbieden. Ze kennen deze merken door en door. Een grote troef voor u als VanhiePro klant.

7. GESELECTEERD AANBOD VERVANGMACHINES.

Pech met materieel? En u kan uw werkzaamheden niet staken omdat uw planning dat niet toelaat? Maar soms duren herstellingen langer dan verwacht. Daarom hebben wij een aantal vervangmachines klaarstaan om het werk over te nemen. Zodat u nooit stilvalt.

8. UITGEBREIDE VOORRAAD WISSELSTUKKEN.

Om herstellingen of onderhoud aan uw materieel zo snel mogelijk uit te voeren, hebben wij een ruime voorraad van veel gebruikte wisselstukken opgebouwd die ons helpen om elke VanhiePro klant snel en efficiënt uit de nood te helpen.

9. APARTE VANHIEPRO-ZONE OPHALEN EN AFLEVEREN MACHINES.

Dit is een gloednieuwe service. U hoeft als VanhiePro klant niet meer aan te schuiven voor het brengen en afhalen van uw net aangekochte tuinmachines. Via onze 'fastlane' hebt u een direct aanspreekpunt en kan u onmiddelijk aan de slag.

10. EXCLUSIEVE EVENTS EN NIEUWSBRIEVEN VOOR GROENSPECIALISTEN.

Voor onze VanhiePro klanten organiseren we speciale events en workshops. Bovendien houden we u ook altijd op de hoogte via een speciale nieuwsbrief waarin u alle nieuws leest over onze acties voor groenspecialisten.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom