Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

TUUCI.

Het Amerikaanse merk Tuuci, dat eigenlijk afkomstig is uit de maritieme industrie, creëert al jarenlang de meest innovatieve, unieke schaduwplatforms met een ongeëvenaard gevoel voor stijl en design. Hun basisprincipe is erg eenvoudig: mensen moeten op een basic en comfortabele manier kunnen genieten van een koel plekje in de schaduw. Daarom moeten hun producten gewoon een aanvulling zijn voor de schaduw die de natuur biedt. Daarin slagen zij meesterlijk: elk ontwerp is een uitzonderlijke combinatie van inspirerende, dynamische vormgeving, van luxe en verfijning, van ultiem comfort en meticuleuze functionaliteit. Elke creatie van Tuuci transformeert uw outdoor ruimte in een luxueuze omgeving die rust, intimiteit en uiteraard schaduw brengt.