Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

VANHIEPRO FOR CLIENTS.

Uw partner die meedenkt en doet

Als professional kunt u bij ons terecht om de exterieur projecten die u voor uw klanten uittekent tot in de kleinste details te realiseren. U creëert, wij bieden u de producten om alles uit te voeren zoals u het uitdacht. Dat doen we met veel kennis van zaken, smaak, verfijning én oog voor detail. U mag rekenen op professioneel advies, een geoliede coördinatie, een vlekkeloze uitvoering en een uitstekende naverkoop. Laat u de creatie liever aan ons over? Dat kan ook. Wij zorgen dan - onder uw toezicht - voor het idee, het uittekenen én de verdere uitwerking ervan.

Dompel u onder in de buitengewone wereld van Vanhie. Kies voor de kwaliteit en klasse die u gewoon bent. En voor een constructief partnership. Samen creëren we bijzondere belevingen van hoog niveau.

Uw voordelen als professional

Of u nu architect, interieurvormgever, tuinaannemer, projectontwikkelaar, zwembadbouwer, …. bent, u wilt uw klanten altijd zoveel mogelijk meerwaarde bieden. Enerzijds door uw knowhow en ervaring, anderzijds door net die extra service te bieden. En dat is precies waar wij u kunnen helpen. Als professional samenwerken met Vanhie? Dan geniet u talloze voordelen:

  • U verruimt uw dienstverlening: van uitsluitend interieur of exterieur naar een combinatie van beide. Of van één afgebakend project naar een totale vormgeving.
  • U creëert een naadloze overgang tussen buiten- en binnenruimte. Bij Vanhie vindt u collecties om alles volledig in te richten.
  • U speelt in op de vraag van uw klanten om in álle seizoenen de buitenruimte te benutten.
  • U begeleidt uw klanten bij hun aankopen: u kent hun stijlvoorkeur en helpt hen om de juiste producten te selecteren.
  • U kiest uit een groot productaanbod van zeer kwalitatieve merken, in diverse designstijlen.
  • U krijgt professioneel advies over gebruik, onderhoud en installatie – cruciaal bij wellnessartikelen, de inrichting van een buitenkeuken, …
  • U krijgt een uitstekende service na verkoop, inclusief sterke garanties en een mobiele ploeg die snel ingrijpt bij eventuele problemen.

De voordelen voor uw klant

Ook voor uw klant biedt een samenwerking met Vanhie heel wat pluspunten. Uw klant heeft maar één gesprekspartner om zijn volledige in-outdoor project vorm te geven en in te richten. Tijdens het proces kan u al dan niet samen met uw klant een bezoek aan onze showroom brengen. Daar doet hij inspiratie op, ziet en voelt hij de kwaliteitsproducten en maakt hij – dankzij uw advies en onze begeleiding – de juiste keuzes.

We zijn ervan overtuigd dat uw klant zijn gading vindt ongeacht zijn stijl of budget. We bieden immers een zeer uitgebreid gamma aan van merken. Bovendien beslist hij zélf voor welk project hij Vanhie inschakelt: voor de inrichting van een terras of tuin, een totaalproject met een wellness-zone of een compleet uitgeruste buitenkeuken.

Een uitgebreide collectie

Ooit werden tuinen stiefmoederlijk behandeld. Vandaag is outdoor living een must – dé manier om de pauzeknop in te drukken en optimaal te genieten van de buitenruimte. In alle seizoenen. Vanhie biedt u een zeer uitgebreide collectie van producten aan om tuin, terras of patio stijlvol in te richten.

Onderscheid door kwaliteit

Kwaliteit is bij Vanhie geen holle slogan maar het leidmotief in alles wat we ondernemen. Al 3 generaties lang. Ongeacht de veelzijdigheid van onze collectie, is kwaliteit altijd de rode draad. We bieden uitsluitend producten van gevestigde merken die aandacht besteden aan duurzaamheid, innovatie en topkwaliteit met een uitgesproken identiteit. Voor Vanhie is vakmanschap, technische vindingrijkheid en geraffineerd design de standaard.

Straffe service

Bij Vanhie krijgt u de service die u verwacht. Dat begint bij een oriënterend kennismakingsgesprek om u wegwijs te maken in ons grote aanbod. Vragen over onderhoud, installatie, …? Onze specialisten geven u glasheldere raad en professionele ondersteuning – essentieel bij omvangrijke of complexe installaties zoals wellnessprojecten. Bovendien leveren we uw bestelling – in binnen- én buitenland – en zorgen we voor een feilloze plaatsing.

Veelzijdige esthetiek

Qua stijl vindt u bij Vanhie álles om een plek een echte ziel te geven. Zo kleedt u ruimtes aan met aandacht voor de eigenlijke kenmerken van de omgeving, de architectuur van de woning en de tuin, en de voorkeurstijl en wensen van de klant. Van knap klassiek tot strak design.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom
µµ µ