Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Showroom

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden
die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

ELIET

De firma werd opgericht door Emiel Lietaer, die door samenvoeging van zijn naam, de firma Eliet in het leven riep. Eliet focust zich voornamelijk op het produceren van duurzame tuinmachines zoals hakselaars, blazers, kantensnijders, verticuteerders, etc. Naast de voorwaarde dat een Eliet machine degelijk moet zijn en bedrijfszekerheid gegarandeerd moet zijn, denkt Eliet ook altijd aan de gebruiker achter de machine. Bij het ontwerp wordt daarom steevast aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en het comfort van de bediener.
showroom

Heropening showroom

Bij Vanhie vindt u alles om het buiten gezellig te maken. Kom vanaf 11 mei langs in onze showroom en bekijk ons uitgebreid assortiment aan wellnessproducten, barbecues, tuingereedschap, tuinmeubelen en nog veel meer. Door de coronamaatregelen verloopt dit onder strikte voorwaarden.

Bekijk de maatregelen