Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending  
Levering binnen de 48 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Showroom

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden
die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

RAPID

Rapid, Zwitserse fabrikant van de gerenommeerde hydrostatische éénassers onderscheidt zich niet alleen met verschillende basismachines maar ook in de mogelijkheden tot diverse aanbouwwerktuigen. Zo kan per toestel tot bijna 65 verschillende aanbouwwerktuigen worden aangekoppeld, dankzij een uiterst eenvoudige snelkoppeling. De machines zijn samengesteld uit hoogwaardige basismaterialen, waardoor een Rapid een investering is in meerdere jaren aangenaam groen- en landschapsbeheer. Zowel voor gemeentelijk toepassing (bermbeheer, onkruidbeheer , e.d.) als voor de veeleisende hovenier (tuinaanleg en tuinonderhoud) is Rapid het meest robuuste, maar tevens uiterst wendbare en eenvoudig te bedienen werktuig.
showroom

Wij blijven operationeel

Op onze e-showroom kan u tijdelijk terecht voor tuinmeubelen, outdoor cooking-producten en wellness die uitsluitend
in onze showroom worden vertoond. Ook onze webshop blijft 24/7 open. U kan ook bestellen via onze chat, mail of whatsapp.
Wij helpen u graag verder en rekenen geen kost aan voor verzending.

Bekijk onze e-showroom