Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending  
Levering binnen de 48 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Showroom

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden
die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

TORO

Ons streven naar het bieden van innovatieve producten en systemen van hoge kwaliteit is bekend op golfbanen, in parken, gemeenteterreinen, sportvelden en particuliere gazons over de hele wereld. Van de honkbalvelden in de USA (het thuisland van Toro) en professionele voetbalterreinen in de hele wereld tot de velden van St. Andrews en Wimbledon: de maaimachines van Toro worden gebruikt voor het onderhoud van enkele van de meest prestigieuze grasterreinen ter wereld. Met dezelfde passie en ervaring hebben we ook kwaliteitsproducten voor particulier gebruik ontwikkeld om uw tuin eenvoudig en zo moeiteloos mogelijk te onderhouden, zodat u meer tijd overhoudt om ervan te genieten.
showroom

Wij blijven operationeel

Op onze e-showroom kan u tijdelijk terecht voor tuinmeubelen, outdoor cooking-producten en wellness die uitsluitend
in onze showroom worden vertoond. Ook onze webshop blijft 24/7 open. U kan ook bestellen via onze chat, mail of whatsapp.
Wij helpen u graag verder en rekenen geen kost aan voor verzending.

Bekijk onze e-showroom