Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

VIKING.

What's in a name? Viking. Het merk heeft weinig of geen introductie nodig. In de naam zit alles vervat waar de tuinmachines van dit stoere merk voor staan. Betrouwbaar, robuust en bestand tegen een stootje. Sinds de oprichting in 1981, heeft VIKING zich steeds verder ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant van kwalitatieve tuinmachines. Elk product dat Viking op de markt brengt is gemaakt met dezelfde passie voor kwaliteit en innovatie. U vindt in het assortiment van Viking een reeks tuinmachines die u het werk in de tuin heel wat makkelijker maken. Grasmaaiers, zitmaaiers, hakselaars, verticuteermachines, robotmaaiers, motohakfrezen, … Ja, zelfs een heel gamma voor de allerkleinsten zodat ze spelenderwijs leren hoe leuk het is om in de tuin aan de slag te gaan. Naast de tuinmachines biedt Viking u ook nog een aantal handige en noodzakelijke accessoires en toebehoren aan die altijd van pas komen bij het onderhoud of het beschermen van uw machines. Check het hele productgamma van Viking op deze pagina's en vergeet nooit dat veiligheid primeert. We raden onze klanten altijd aan pas aan het werk te gaan als ze goed beschermd zijn. Ontdek dus zeker ook al onze tuinkledij en accessoires.

Deze collectie is enkel te verkrijgen via onze showroom in Meise. U vindt ons adres en onze openingsuren hieronder.