Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  
Infraroodcabines

Infraroodcabines

Een infraroodcabine is een zeer interessant alternatief
voor een klassieke Finse sauna. Het weldadige effect
en de heilzame werking zijn erg vergelijkbaar.

Meer hierover
Toebehoren en accessoires

Toebehoren en accessoires

Wij hebben allerhande toebehoren en accessoires om uw wellneservaring een heel stuk relaxter en aangenamer te maken. Alles om uw eigen wellness momenten compleet te maken.

Meer hierover
Spa's / Jacuzzi's

Spa's / Jacuzzi's

Kies voor het weldoende en rustgevende effect van een spa en u herontdekt de balans tussen lichaam en geest. Een spa of jacuzzi is een echte troef op je terras.

Meer hierover
Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten

Bij ons vindt u alle producten om uw wellnesservaring nog aangenamer te maken. Zoals aroma's bijvoorbeeld. Maar ook alles om uw spa of jacuzzi te onderhouden.

Meer hierover
Showroom

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden
die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom
Barrelsauna's

Barrelsauna's

Barrelsauna's zijn esthetisch, stralen gezelligheid uit en zijn zeer aantrekkelijk qua prijs. Bovendien passen ze in elke tuin. Het is alsof u een stukje Scandinavië in uw tuin haalt.

Meer hierover

Wellness

Bent u ook op zoek naar een gezondere balans tussen lichaam en geest? Tussen werk en ontspanning? Tussen doen en niets doen? Dan bent u misschien toe aan een wellness kuur. Of u nu kiest voor een spa, een infraroodsauna, een klassieke - elektrische of houtgestookte - sauna of een barrelsauna in de tuin, bij Vanhie vindt u alles om uw leven een heel stuk relaxter en aangenamer te maken. Alles om uw eigen wellness plekje in te richten én alle bijkomende accessoires om uw wellness momenten compleet te maken. Van aromatherapie tot producten om uw huid te verzachten. Kortom alles om stress uit uw leven te bannen en helemaal zen te worden. Neem alvast een kijkje bij al onze merken. Onze ervaren technische dienst komt uw wellness toestel professioneel plaatsen en biedt een perfecte dienst-na-verkoop. Ons motto? No stress.

Kies een subcategorie

Aanbevolen producten

Wat is er heerlijker dan thuiskomen na een vermoeiende dag op het werk en helemaal tot rust te komen in uw eigen wellness-cocoon? Even verstand op nul. Alle zorgen en de stress van de dag van u af laten glijden. Uw lichaam ontspant zich. Al uw zintuigen op scherp. U voelt uw bloed opnieuw krachtig stromen en u bent zo weer als herboren. En is er iets ontspannender dan na een zware sportinspanning uw vermoeide spieren in een wellness spa te laten masseren door krachtige waterstralen? Nee toch? U hoeft niet meer te twijfelen. De voordelen van een eigen wellness ruimte thuis zijn niet te overschatten. U hebt totale privacy. En u zoekt ontspanning wanneer u maar wil. 's Avonds na het sporten? Meteen na het werk? Een wellness ruimte thuis hebben is puur comfort. Zalige luxe. Bij Vanhie hebben we meer dan 60 jaar ervaring in wellness en wellness-producten. Over de jaren heen hebben we een stevige reputatie opgebouwd met échte topmerken in ons gamma. Wellness spa's van Hotspring en Hotspot, sauna's van Klafs, barrelsauna's van Reindeer, infrarood sauna's van Health Mate en Infraworld, zwemspa's van Riptide en fitnesstoestellen van TechnoGym. Stuk voor stuk merken waarop u blindelings kan vertrouwen.