Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Spa's / Jacuzzi's

Bent u iemand die graag buiten vertoeft en het comfort van binnen ook buiten wil ervaren? Kies van voor de juiste tuinmeubelen die passen bij je huis. Wij begeleiden je graag in de juiste keuze voor jouw situatie!

Ontdek ons aanbod

Infraroodcabines

Een infraroodcabine is een zeer interessant alternatief voor een klassieke Finse sauna. Het weldadige effect en de heilzame werking zijn erg vergelijkbaar.

Ontdek ons aanbod

Buitensauna's

Buitensauna's zijn esthetisch, stralen gezelligheid uit en zijn zeer aantrekkelijk qua prijs. Bovendien passen ze in elke tuin. Het is alsof u een stukje Scandinavië in uw tuin haalt.

Ontdek ons aanbod

Minipools

Maak kennis met de eerste compacte Loungepool die van uw terras een leefruimte aan het water maakt. Onze minipools zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Ontdek ons aanbod

Onderhoudsproducten

Bij ons vindt u alle producten om uw wellnesservaring nog aangenamer te maken. Zoals aroma's bijvoorbeeld. Maar ook alles om uw spa of jacuzzi te onderhouden.

Ontdek ons aanbod

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren. Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

Zwemspas

Een Endless Pools fitness-systeem laat u genieten van waterfitness in de privésfeer van uw eigen thuis. Geniet dus niet alleen van fitness en ontspanning, maar ook van plezier.

Ontdek ons aanbod

WELLNESS

Bent u ook op zoek naar een gezondere balans tussen lichaam en geest? Tussen werk en ontspanning? Tussen doen en niets doen? bij Vanhie vindt u alles om uw leven een heel stuk relaxter en aangenamer te maken. Alles om uw eigen wellness plekje in te richten én alle bijkomende accessoires om uw ontspanningsmomenten compleet te maken. Wij selecteerden zorgvuldig ons wellness assortiment vanuit de filosofie om enkel de beste kwaliteit aan te beiden. De voordelen van uw eigen wellnessplekje spreekt voor zich. Geniet zowel van een ontstressingskuur, als van een betere bloedsomloop en veel meer. Bent u een echte levensgenieter of een gedreven sportman? Wij hebben voor ieder wat wils. Onze ervaren technische dienst komt uw wellness-toestel professioneel plaatsen en biedt een perfecte dienst-na-verkoop.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom
µµ µ