Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  
Spa's / Jacuzzi's

Spa's / Jacuzzi's

Kies voor het weldoende en rustgevende effect van een spa en u herontdekt de balans tussen lichaam en geest. Een spa of jacuzzi is een echte troef op je terras.

Ontdek ons aanbod
Infraroodcabines

Infraroodcabines

Een infraroodcabine is een zeer interessant alternatief
voor een klassieke Finse sauna. Het weldadige effect
en de heilzame werking zijn erg vergelijkbaar.

Ontdek ons aanbod
Buitenauna's

Buitensauna's

Buitensauna's zijn esthetisch, stralen gezelligheid uit en zijn zeer aantrekkelijk qua prijs. Bovendien passen ze in elke tuin. Het is alsof u een stukje Scandinavië in uw tuin haalt.

Ontdek ons aanbod
Minipools

Minipools

Maak kennis met de eerste compacte Loungepool die van uw terras een leefruimte aan het water maakt. Onze minipools zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Ontdek ons aanbod
Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten

Bij ons vindt u alle producten om uw wellnesservaring nog aangenamer te maken. Zoals aroma's bijvoorbeeld. Maar ook alles om uw spa of jacuzzi te onderhouden.

Ontdek ons aanbod
Showroom

Onze showroom

Kom gerust al eens vrijblijvend buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise. Maak een afspraak via onze online reserveringstool, de dag zelf aan de ingang van onze showroom of via 02 272 01 72.

Maak een afspraak
Zwemspa's

Zwemspas

Een Endless Pools fitness-systeem laat u genieten van waterfitness in de privésfeer van uw eigen thuis. Geniet dus niet alleen van fitness en ontspanning, maar ook van plezier.

Ontdek ons aanbod

WELLNESS

Bent u ook op zoek naar een gezondere balans tussen lichaam en geest? Tussen werk en ontspanning? Tussen doen en niets doen? bij Vanhie vindt u alles om uw leven een heel stuk relaxter en aangenamer te maken. Alles om uw eigen wellness plekje in te richten én alle bijkomende accessoires om uw ontspanningsmomenten compleet te maken. Wij selecteerden zorgvuldig ons wellness assortiment vanuit de filosofie om enkel de beste kwaliteit aan te beiden. De voordelen van uw eigen wellnessplekje spreekt voor zich. Geniet zowel van een ontstressingskuur, als van een betere bloedsomloop en veel meer. Bent u een echte levensgenieter of een gedreven sportman? Wij hebben voor ieder wat wils. Onze ervaren technische dienst komt uw wellness-toestel professioneel plaatsen en biedt een perfecte dienst-na-verkoop.
showroom

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom