Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €50*  
Levering binnen de 48 uur  
Infraroodcabines

Infraroodcabines

Een infraroodcabine is een zeer interessant alternatief
voor een klassieke Finse sauna. Het weldadige effect
en de heilzame werking zijn erg vergelijkbaar.

Ontdek ons aanbod
Barrelsauna's

Barrelsauna's

Barrelsauna's zijn esthetisch, stralen gezelligheid uit en zijn zeer aantrekkelijk qua prijs. Bovendien passen ze in elke tuin. Het is alsof u een stukje Scandinavië in uw tuin haalt.

Ontdek ons aanbod
Spa's / Jacuzzi's

Spa's / Jacuzzi's

Kies voor het weldoende en rustgevende effect van een spa en u herontdekt de balans tussen lichaam en geest. Een spa of jacuzzi is een echte troef op je terras.

Ontdek ons aanbod
Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten

Bij ons vindt u alle producten om uw wellnesservaring nog aangenamer te maken. Zoals aroma's bijvoorbeeld. Maar ook alles om uw spa of jacuzzi te onderhouden.

Ontdek ons aanbod
Showroom

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden
die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

WELLNESS

Bent u ook op zoek naar een gezondere balans tussen lichaam en geest? Tussen werk en ontspanning? Tussen doen en niets doen? Dan bent u misschien toe aan een wellness kuur. Of u nu kiest voor een spa, een infraroodsauna, een klassieke - elektrische of houtgestookte - sauna of een barrelsauna in de tuin, bij Vanhie vindt u alles om uw leven een heel stuk relaxter en aangenamer te maken. Alles om uw eigen wellness plekje in te richten én alle bijkomende accessoires om uw wellness momenten compleet te maken. Van aromatherapie tot producten om uw huid te verzachten. Kortom alles om stress uit uw leven te bannen en helemaal zen te worden. Neem alvast een kijkje bij al onze merken. Onze ervaren technische dienst komt uw wellness toestel professioneel plaatsen en biedt een perfecte dienst-na-verkoop. Ons motto? No stress.