Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

WELTEVREE.

‘Dutch design products for adventurous living’ Met deze slogan bewijst Weltevree zijn grenzeloze ambitie. Dit Nederlandse designlabel ontwikkelt originele producten die comfort bieden, een hoge fun factor hebben en die vertrekken vanuit een basic filosofie. Met hun stijlvolle collecties mikken de ontwerpers van Weltevree op mensen die er een onafhankelijke en sociale levensstijl op na houden. Kwaliteit en luxe zijn hierbij sleutelbegrippen. Elk ontwerp is een slim antwoord om uw comfort thuis te verhogen. Op een natuurlijke manier. Of hoe zij het nog verwoorden: ‘Comfortable close to nature’ - Weltevree ontwerpt designproducten die staan voor kwaliteit, comfort en avontuur. Inspelend op de behoeftes van deze tijd. Ze willen tevens bijdragen aan een duurzame en sociale omgeving door eerlijke materialen te gebruiken die een leven lang meegaan. Voeg daar een transparant productieproces en vakbekwame partners aan toe en u hebt een merk waar u op slag verliefd op wordt. Bekijk hier de hele collectie van Weltevree.