Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

WHEN OBJECTS WORK.

Het Belgische merk When Objects Work zorgt voor een echt 'WOW'-effect in uw interieur! Het gaat niet zomaar om gebruiksvoorwerpen, maar om exclusieve kunstobjecten. De schitterende bowls uit deze collectie dragen de signatuur van ontwerper en architect Vincent Van Duysen. Hij bedacht een nieuwe interpretatie van klassieke vormen en daarvoor combineerde hij authentieke materialen met traditioneel vakmanschap. De sublieme schalen zijn gemaakt uit aardewerk en hout. Hun krachtige design maakt ze tot een warm en organisch object dat mooi oogt en zin geeft om ze aan te raken. Door de strakke belijning en hun tijdloze elegantie passen ze in elk interieur.
  Filteren