Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €50*  
Levering binnen de 48 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

WITLOFT.

Een passie voor koken? Een keukenpietje-precies? Dan moet je gewoon een Witloft handgemaakte keukenschort hebben. Een ode aan vakmanschap en savoir faire. Of je nu de koning van de grill bent, de chef des huizes, een professionele barista of dat je gewoon je handen graag vies maakt; Witloft schorten zijn voor alles bruikbaar. De authentieke Witloft-collectie is vervaardigd van hoge kwaliteitsleer uit Nederland. De hele collectie is zorgvuldig met de hand gemaakt, wat ieder product uniek maakt. Gezien leer leeft en ademt, worden onze producten mooier met de tijd en door gebruik.