Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

XLarge Big Green Egg

XLarge Big Green Egg

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 2.202,00
Big Green Egg XLarge - Kookoppervlak 2919cm²
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 2.202,00
Omschrijving

Details

De XLarge beschikt, buiten alle voordelen van de Large, over een enorm grillrooster met een doorsnede van maar lieft 61cm. U kunt er XL pizza's of grote baguettes op bakken, meerdere (gevulde) kippen en zelfs een aantal kalkoenen tegelijk roosteren of flinke vissoorten in zijn geheel garen. De XLarge biedt, zonder grillverhoger, plaats voor zo'n vijftien kilogram vlees en is mede hierdoor ideaal voor de extra fanatieke grillers onder ons.

Deze EGG wordt veelvuldig ingezet op terrassen van restaurants en door professionele cateraars. Het extra solide onderstel (verkrijgbaar als optie) van de XLarge draagt moeiteloos zijn gewicht van 99kg. Ook voor de XLarge zijn er zijtafeltjes en een stevige werktafel verkrijgbaar.

Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk Big Green Egg
Afmetingen 99.0
Gewicht 99.0
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit